Overnacht in deze Breaking Bad Airbnb-woning

Redactie Lonely Planet
Overnacht in deze Breaking Bad Airbnb-woning

Om alvast in de stemming te komen voor de nieuwe Netflix-film El Camino: A Breaking Bad Movie, een vervolg op de hitserie, kun je overnachten in een Airbnb-woning in New Mexico die een rol had in de serie.

Breaking Bad vertelt het verhaal van Walter White, een depressieve leraar scheikunde die wordt gediagnosticeerd met stadium drie longkanker. Samen met zijn voormalige leerling, Jesse Pinkman stort hij zich in de wereld van drugshandel waarbij hij zelf christal meth produceert, om de financiële toekomst van zijn gezin veilig te stellen voordat hij sterft. 

Slaap onder het toeziend oog van Walter White | Foto: Airbnb

Het Breaking Bad House 5.3 heeft vier slaapkamers en drie badkamers en biedt plaats aan maximaal 17 gasten. Zoals de naam doet vermoeden werd het huis gebruikt bij het filmen van “Hazard Pay”, aflevering 3 van seizoen 5. Het ruim 1000 vierkante meter huis is gelegen in het noordwesten van Albuquerque in New Mexico.  

Je hebt er een ongelooflijk uitzicht op het Sandia-gebergte, er is een buitenzwembad, een vuurplaats en een biljarttafel. Ook zijn er andere filmlocaties van Breaking Bad in de buurt die je kunt bezoeken tijdens je verblijf. Om zelf scènes na te spelen zijn er typische Breaking Bad outfits in het huis beschikbaar die je kunt aantrekken. 

Kijk voor meer informatie en de boekingen op Airbnb. 

Openingsbeeld: Airbnb


Volg Lonely Planet op Instagram