Leer Italiaans van locals in de prachtige omgeving van Toscane

Redactie Lonely Planet
Leer Italiaans van locals in de prachtige omgeving van Toscane

Er zijn talloze redenen om te reizen, maar voor veel mensen biedt een buitenlandse reis de perfecte gelegenheid om een ​​nieuwe taal te leren. Met dat in gedachten heeft een bedrijf een nieuwe ervaring gelanceerd waarbij bezoekers naar het rustieke Toscaanse platteland reizen om Italiaans te leren van lokale leraren in een serene omgeving.

De ervaring wordt aangeboden door Italian Breaks. Gasten nemen deel aan cursussen terwijl ze zich tegelijkertijd onderdompelen in de cultuur van het land. Er worden één-op-één lessen gegeven onder leiding van deskundige leerkrachten die de onderwerpen van de les kunnen aanpassen op basis v an de leerniveaus en interesses van elke student. 

Studenten kunnen kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden, van ruime villa's tot moderne appartementen. Een hoogtepunt is Villa Circe, een traditioneel Italiaans huis in het hart van het Toscaanse platteland voorzien van een zwembad. Professionele leraren bezoeken de huizen en nemen studenten mee in een reeks activiteiten en taalopbouwende oefeningen.

De lessen Italiaans kosten zo’n €23 voor een privéles met een native speaker, Villa Circe kost € 4250 per week. Meer informatie is beschikbaar op de officiële website van Italian Breaks.


Volg Lonely Planet op Instagram