Ga gratis met een vriend eilandhoppen in Griekenland in ruil voor Instagram-foto's

Redactie Lonely Planet
Ga gratis met een vriend eilandhoppen in Griekenland in ruil voor Instagram-foto's

Eilandhoppen, zeilen tijdens zonsondergang, privé kooklessen…het is een zware taak, maar iemand moet het doen.

Unforgettable Greece is pas net opgericht maar het team denkt al aan de lange termijn. De nieuwe touroperator is op zoek naar een Instagrammer om volgende zomer een volledig betaalde tour te maken samen met een vriend. Het enige wat je moet doen is inspirerende (en jaloersmakende) foto’s te plaatsen op de juiste kanalen. 

De negendaagse trip neemt je mee langs de hoogtepunten van het land in Athene, Mykonos, Santorini en Kreta. Je wordt ondergebracht in luxe accommodaties en wordt overal als royalty behandeld, inclusief privérondleidingen en een Santorini-zeiltocht. De kers op de taart? De gelukkige ontvangt een nieuwe Samsung S10 voor het maken van foto’s en zo’n €580 zakgeld. De wedstrijd is open voor inwoners van alle landen, maar je moet wel 18 jaar of ouder zijn en een aantoonbare passie voor reizen en fotografie hebben.

Om te solliciteren kies je je beste reisfoto en tag je @unforgettablegreece en #unforgettableInstagrammer. Meedoen kan nog tot 15 november. Kijk voor alle voorwaarden op unforgettablegreece.com.

Openingsbeeld: Grafissimo  / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram