Dit bedrijf betaalt je $30.000 om je reisdroom waar te maken

Redactie Lonely Planet
Dit bedrijf betaalt je $30.000 om je reisdroom waar te maken

Als je er ooit van hebt gedroomd om je baan op te zeggen en de wereld rond te reizen, dan heeft dit bedrijf de perfecte baan voor jou!

SToK-bbatical is gelanceerd door de Amerikaanse brouwerij SToK en is op zoek naar drie gegadigden om een welverdiende break te nemen van hun werk om hun dromen waar te maken. Het bedrijf zal elke kandidaat $30.000 geven om de kosten voor de droomreis te dekken, waarvan $20.000 is bedoeld voor vlucht en en accommodatie en $10.000 om vrij te besteden. De twee tot vier weken durende break moet worden opgenomen in de periode van 1 oktober tot 15 december 2019 en de perfecte kandidaten moeten hun weg weten te vinden op social media en hun reis willen vastleggen door middel van foto’s en video’s.

Volgens het bedrijf heeft iedereen een droom die ze willen nastreven als je niet gebonden zou zijn aan de verplichtingen van het leven en de beperking van te weinig geld. Om mee te doen kun je een email sturen voor maandag 2 september, waarin je in maximaal 300 woorden uitlegt wat je huidige baan is en wat je wenst te doen als je $30.000 had om uit te geven. 

Kijk voor meer informatie op de website van SToK.

Openingsbeeld: JohnnyGreig / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram