Bijzonder reisproduct: ondergoed dat je niet hoeft te wassen

Redactie Lonely Planet
Bijzonder reisproduct: ondergoed dat je niet hoeft te wassen

Als je backpack altijd uitpuilt wanneer je op reis gaat, dan is dit misschien een leuk nieuwtje: er is nieuw ondergoed ontworpen dat je wekenlang kunt dragen zonder te wassen…

Zelfs de doorgewinterde reiziger vindt het wellicht vrij walgelijk klinken om je ondergoed wekenlang niet te wassen, maar dit nieuwe ontwerp van een Deens bedrijf claimt dat het bacteriën en vieze geurtjes tegengaat. Dus je kunt je fris en fruitig voelen, zonder je hele tas te hebben volgestopt met ondergoed, of om de paar dagen een handwasje te moeten doen in je hostel. 

Het bedrijf Organic Basic wilde graag een milieuvriendelijk en duurzaam product creëren. De nieuwe collectie van mannenonderbroeken, t-shirts en longsleeves heet SilverTch 2.0 en is de opvolger van de 1.0-lijn. De producten zijn gemaakt met gerecycled nylon,  een vochtafdrijvend stof en zijn behandeld met Polygiene, een zilverbehandeling dat wordt gebruikt om nare geurtjes te voorkomen en wordt gemaakt van gerecycled elektronisch en industrieel zilverafval. 

Het project SiverTech 2.0 is te vinden op Kickstarter en je kunt daar een onderbroek aanschaffen voor $29. Kijk voor meer informatie op de officiële website. 

Ook een handig product: 180-graden snorkelmasker. 

Openingsbeeld: Organic Basic


Volg Lonely Planet op Instagram