Bear Grylls daagt kinderen in thuisisolatie uit met 100 indoor activiteiten

Redactie Lonely Planet
Bear Grylls daagt kinderen in thuisisolatie uit met 100 indoor activiteiten

Het ouderschap tijdens zelfisolatie kan een beetje makkelijker worden met het nieuwe initiatief van overlevingsdeskundige Bear Grylls; ‘The Great Indoors’. Het is Eeen verzameling van 100 activiteiten die zijn ontworpen om kinderen aan te moedigen nieuwe uitdagingen te proberen en thuis nieuwe vaardigheden te leren. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bear Grylls OBE (@beargrylls) op

De wereldberoemde avonturier werkte samen met de Scouts UK om ‘The Great Indoors’ te lanceren; een verzameling van meer dan 100 activiteiten die kinderen (en volwassenen) kunnen ondernemen om verveling en eventuele irritaties tegen te gaan. De activiteiten variëren van het verbeteren van communicatieve vaardigheden tot het oplossen van problemen. Er zijn uitdagingen als het maken van een storm in een theekopje, het ontwerpen van monsterboekenleggers, het leren van een code en nog veel meer. En het maakt niet uit waar ter wereld je bent, iedereen kan meedoen.

Je kunt kiezen uit verschillende opdrachten | Afbeelding: Scouts UK

Grylls zegt te hopen dat de activiteiten kinderen zullen helpen om hun enorme energie op een positieve manier te kunnen kanaliseren, nu de scholen dicht zijn en de sociale regels aangescherpt. Grylls host daarnaast ook elke week een live video op Facebook samen met onder andere naturalist Steve Backshall. 

Kijk hier voor alle activiteiten van The Great Indoors. 

Openingsbeeld: avpod / iStock


Volg Lonely Planet op Instagram