Winnen op woensdag: Samsonite koffer Pixon

Redactie Lonely Planet
Winnen op woensdag: Samsonite koffer Pixon

Ben je druk met de voorbereidingen voor je volgende reis en wil je deze keer reizen in stijl? Dan hoort daar natuurlijk een nieuwe koffer bij. Daarom geven wij met veel plezier deze innovatieve koffer van Samsonite weg!

Weleens moeten bijbetalen voor net iets te veel gewicht aan bagage? Dat zal je met deze koffer niet meer gebeuren. De Samsonite Pixon is namelijk de eerste koffer van dit bekende merk waar een weegschaal zit ingebouwd. Niet alleen neem je nooit meer teveel mee, maar weet je ook gelijk of je ruimte in de koffer onbenut laat. De koffer is een incheckmodel en heeft een hoogte van 68 cm. Aangezien deze in het ruim gaat, is er altijd een check op het gewicht en zal je met de geïntegreerde weegschaal zeker voldoen aan de richtlijnen van de vliegtuigmaatschappijen.

Wil jij kans maken op deze mooie én handige koffer? Like dan onze Facebookpagina en het bericht over deze actie en laat in de comments achter waarom jij deze koffer wilt winnen. Meedoen kan tot en met vrijdag 1 maart. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

De volledige Samsonite collectie, waaronder de Pixon lijn, kun je vinden op de website van Van Os tassen en koffers.


Volg Lonely Planet op Instagram